sunnuntai, joulukuu 17, 2017

Todistukset

Hilja Aaltosen todistus

Suurta on kutsumustyötä kantaa, suurta on hengessä palaa.

Armoa kaikkensa antaa, itkeä itkunsa salaa.

Kerran kerran taivaan kodissa kyynel kyynel on poissa.

Hilja Aaltosen runosta "Kysytkö palvelushintaa?"

KUUNTELE TÄSTÄ Hilja Aaltosen puhe: Herran tulemuksen aattohetki

Suomen Siionin ehkä rakastetuin evankelista on Hilja Aaltonen. Hänen puhuttelevat kirjansa ja runonsa ovat saaneet virvoittaa ja siunata monien uskovien laakso- ja vuorihetkiä. Hänen sanoittamiaan lauluja lauletaan maassamme miltei kaikissa herätysliikkeissä ja kirkoissa. Hilja Aaaltosen puheissa kaikui kaikki eletyn elämän syvä kokemusperäinen ja omakohtainen ääni. Niiden sanoman äärellä moni on itkunsa itkenyt ja riemunsa riemuinnut, kun armon täyttämä sana on koskettanut uupunutta sydäntä.

Hilja Aaltosen kuolemasta on kulunut 4 vuotta, mutta hän oli jumalanpalvelija, joka vielä kuoltuaankin puhuu. Hilja vieraili joitakin kertoja myös meidän seurakunnassamme Vimpelissä. Muistan aina sanoman, jonka hän puhui Jumalan joutsenista, jotka pian lentävät kotimaansa kamaralle. Tämä aika on nyt lähempänä kuin silloin ja Hiljan sanoma on nyt erittäin ajankohtainen. Siksi pyysinkin, että tämä saarna laitettaisiin tänne seurakunnan sivuille kuultavaksi.

altLeena Kataja

Lähetyskirpputori

Lähetyskirpputori on avoinna
Ma-pe klo 10.00-16.00.
Lauantaisin suljettu.

- Kahviosta pullakahvit 2 eurolla

Kirpputorimme uudistunut - huonekaluja ja antiikkia.
Tervetuloa ostoksille!

Lahjoitukset

Seurakunnan tilinumerot
Seurakunnantili FI05 5522 0220 0237 15
Viipurin työ viite 1410
Intian työ viite 1300

"Joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittä, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää." 2Kor. 9:6

Patruunantie 1, 62800 Vimpeli | srk(at)vimpelinhelluntaiseurakunta.fi | Kaikki oikeudet pidätetään.

Kirjautuminen